Hírek
2024. okt. 27.
Pásztor Zoltán
Darukonyha Receptverseny I. helyezés - főétel kategóriában
🏆 2024 Darukonyha Receptverseny győztes főétele: Bőségtál, ahogy a darucsapat szereti - készítő: Szarka Botond, Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Veress Ferenc Szakképző Iskola - felkészítő szakoktató: Balláné Vasvári Éva
A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság 2024-ben ismét meghirdette Darukonyha Receptversenyét. Legfontosabb elvárás a beküldött receptek esetében, hogy kötelezően kell legalább egy alapanyagot tartalmaznia a daru étrendjéből. Az idei évben a napraforgó volt a köztelező alapanyag és emellett kellett még egyet választani az alábbi étkek közül: köles, kukorica, árpa, búza, zab, borsó, földimogyoró, olívabogyó, bab, burgonya, apró hal, rizs vagy hajdina.
Iskolánk vonatkozásában 3 tanulónk indult a megmérettetésen, Balláné Vasvári Éva felkészítő oktatónk támogatásával.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
I. pályaválasztási nyílt nap 2024.11.12-én
A Berettyóújfalui SZC Veress Ferenc Szakképző Iskola meghívja és szeretettel várja az érdeklődő 8. osztályos tanulókat és szüleiket pályaválasztási nyílt napjára 2024.11.12-én, 10:50-16:00 között...
2024. nov. 6.
Pásztor Zoltán
Megelőző tűzvédelmi ismeretek
Szabadosné Tamási Erzsébet tűzvédelmi őrnagy a megelőző tűzvédelmi ismeretek témában tartott előadást 3/11.c osztályos tanulóink számára, osztályfőnöki óra keretein belül.
2024. okt. 17.
Pásztor Zoltán
SzakmaTúra 2024
A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum iskolái idén is bemutatkoztak a 2024. október 16-án megrendezett SzakmaTúra rendezvényen. Intézményünk standjai előtt is nagy volt a érdeklődés. Sikeres pályaválasztást kívánunk minden diáknak!
2024. okt. 16.
Pásztor Zoltán